Rukkle.com: Generációnk 18 legnagyobb meleg ikonja ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Rukkle.com: Generációnk 18 legnagyobb meleg ikonja

A rukkle Meleg Férfi Ikonok listáján találunk zenészeket, színészeket, sportolókat és politikusokat is. James Dean-től kezdve Elton John-on és Stephen Fry-on át egészen Macklemore-ig mindannyian jogosan érték el a legnagyobb meleg ikon címet.

A rukkle összegyűjtötte a saját listáját, ami egyaránt tartalmaz zenészeket (Elton John), színészeket (James Dean), sportolókat (David Beckham) és politikusokat (Nelson Mandela) is. A rukkle szerint meleg ikonok lehetnek történelmi figurák, hírességek vagy közemberek, akik elnyerték az LGBT közösségek szeretetét. Egy meleg ikon ugyanúgy lehet homoszexuális is heteroszexuális is.

Adam Lambert

Adam Lambert egyike a legújabb meleg ikonoknak. Ő az egyik legsikeresebb zenész, aki az American Idol-ban vált ismertté és jelenleg ő a legjobb meleg énekes a műsorból. Karrierje kezdetén nagy botrányt kavart azzal, hogy élő adásban megcsókolta egyik bandatagját az American Music Awards-on. Idén nyáron a szintén meleg ikon, Freddie Mercury helyébe lépve fog turnézni a Queen-nel, az együttes frontembereként.

Ha érdekel a teljes lista, ITT megnézheted!