Adam Lambert Max Martinnal dolgozik!

A finest.se nevezetű svéd blog egyik bejegyzéséből kiderült, kivel is dolgozik Adam a legújabb zenéjén, amitől el fogod dobni az agyad!

A posztban kedvencünket a 2009-es American Idol nyertesének mutatják be, aki olyan slágerekkel büszkélkedhet, mint a WWFM, majd megemlítik, hogy manapság a Glee-ben is szerepel. Ezután a blog szerzője, Fabian egy aranyos történetet oszt meg, amihez képeket is mellékel. A főnöke azt mondta neki, feltétlenül csináljon képeket Adam Lamberttel, aki éppen a WONK klubban tartózkodott. Így zajlott le a fotózkodás:

Egy kis idő után odamentem, vagy inkább futottam Adamhez és azt mondtam:

– Hey, Adam, csináljunk egy selfie-t!

– Ööö… MIT akarsz velem csinálni?

– Egy selfie-t hahah… tudod.. egy selfie-t

– Aaahh egy selfie-t haha ne haragudj, túl hangos volt a zene, persze, mehet! 😀

Mindig is imádtam őt, Adam egy igazán kedves srác, aki fütyül arra, ki mit gondol, és kiáll magáért! Inspiráló! És persze neki van az egyik legszexibb hangja a világon!

Fabian továbbá azt is elárulta, Adam kifejezetten azért érkezett Svédországba, hogy Max Martinnal dolgozzon és készítsen dalokat! Max Martin a világ legnagyobb producerei/dalszövegírói közé tartozik, a legkorábbi munkái közé tartoznak olyan ikonikus slágerek, mint pl. a Baby One More Time Britneytől. 1999 óta 17 Billboard #1 slágert írt/társszerzett, olyan sztárok köszönhetik neki az első helyet, mint Pink, Katy Perry, Taylor Swift vagy éppen a Maroon 5. Emellett számos Top 10-es dallal is büszkélkedhet, ilyen a Whataya Want From Me is.

Max Martin Adam első albumán, a For Your Entertainment-en a Whataya Want From Me mellett még az If I Had You társszerzője-producere volt.

Glamberts, készen álltok az újabb, hasonlóan nagysikerű slágerekre? 😉