Huffingtonpost.com: A legfurább színpadra dobott dolgok

Üvegeket dobálni a színpadon álló előadókra egyáltalán nem menő és nem is eredeti. Igazából az ’üvegezés’, ahogyan hívják, olyan gyakran történik (gondolj csak Justin Bieberre vagy Meat Loafra), hogy már egy egészen kiterjedt oldallal rendelkezik a tevékenység a Wikipédián.

Akkor kezdenek érdekessé válni a dolgok, amikor más tárgyakat hajítanak a színpadra. Itt egy összefoglaló a legszokatlanabb, legfurcsább és egyenesen zavarbaejtő dolgokról, amiket valaha is egy énekesnek dobtak fel a színpadra. Az előadó pedig próbálja folytatni a koncertet, mintha mi sem történt volna…

Adam Lambert: Szexjátékszer

Furcsaság szint: 10/10

Ki volt az a biztonsági őr, aki szerint teljesen rendben van az, ha valaki egy műpénisszel állít be egy koncertre? A szexjátékszer Adam lábához csapódott miközben a Whole Lotta Love-ot énekelte Ontarioban.

Reakció: 10/10

Lambert egy pillanatra sem állt meg az előadása közben, majd tökéletesen visszarúgta a feldobott tárgyat a tömegbe, oda, ahonnan az érkezett.

A cikk írói szerint egyértelműen Adam 2009-es, American Idol turnén történt esete viszi a pálmát, hiszen maximális pontszámot sikerült bezsebelnie! 😀 Ha érdekel a teljes cikk, IDE kattintva elolvashatjátok!