MTV Buzzworthy: Adam Lambert és Chris Colfer a világ minden glamjét elvették

SZIRÉNA HANG! Adam Lambert és Chris Colfer a világ minden glamjét elvették, már nem maradt belőle semmi – legalábbis Adam Instagram képén kívül. Mind elveszett. Ne is keresd. Saaaajnálom.

Csak viccelek! Nem mintha annyira bánnánk, ha ez így lenne. Úgy értem, csak nézz rá a Wildest Moments énekesére és társára a Glee-ből! Teljesen olyan, mintha most már két Adamünk lenne. #twofer

Amíg van még néhány hét hátra a Glee visszatérő epizódjáig, február 25-ig, addig olyan jó látni a fiúkat, ahogy együtt lógnak a forgatáson. Várj, szerinted éppen a közös duettjüket vették fel, amiről a pletykák szólnak? A Rockstar-t a Great Big World-től a 14. részhez? Imádkozva hajlunk meg a Lambert szentélyünk előtt.

Akárhogy is lesz, valószínűleg találkozunk még a kettőjükről készült fotókkal a közeljövőben. Lehet, hogy fel is kell vennünk valakit, hogy új részleget építsen a Glambert szentélyünknek, amit teljes mértékben Chris és Adam örök barátsága szépségének szentelhetünk. (Egyáltalán nem vicc. Ismer valaki egy jó építészt? Köszi.)

Adam és Glee-s színésztársának tökéletességét a szemünk egyszerűen nem tudja kezelni

buzzworthy.mtv.com