MTV Buzzworthy: Adam, mint Carmen Sandiego kékruhás változata

Az MTV Buzzworthy posztolt egy különös cikket Adamről, amiben kedvencünket egy számítógépes játékból/tv sorozatból ismert világjáró karakterhez, Carmen Sandiegohoz hasonlítják.


Merre járhat a világon az óvodáskorú önmagunk?

Látja még valaki azokat az erős, Carmen Sandiegora emlékeztető rezgéseket Adam Lambert Instagram fotóján, amelyiken fényes kék öltönyt és széles karimájú kalapot visel? Tudjátok, Carmen, abból a FANTASZTIKUS számítógépes játékból, amiből később gyerekeknek szánt műsor is készült? Srácok, látjátok, UGYE?!?!

Furcsa. Sohasem gondoltuk volna, hogy a NCOE előadója tiszteletét teszi a ravasz világjáró előtt, miközben a Los Angeles-i Chateau Marmont-ban bulizik, de lehet alapja. Úgy értem: Merre járhat a világon Adam Lambert? Legalább 17 billiószor jut eszünkbe naponta.

Emellett, Adam biztosan egyetértene abban, hogy a műsor aaaannyira őrületesen jó volt, hogy megérdemel egy 2014-es visszatérést! Képzeljétek el: semmi perc alatt földrajzi pánikrohamaink lesznek és fangirlködni fogunk a show házi énekbandájára, a Rockapellára.

VÁRJUNK! Ha tényleg megcsináljuk az átdolgozást, mi lenne, ha átugornánk a Rockapella részt, és Adam énekelne mindent!!!! A “GLAMAPELLA” név SOKKAL jobban cseng.

buzzworthy.mtv.com

A cikkre Adam is reagált a Twitteren, igaz, nem az összehasonlítás részére, csak nosztalgiázott egy kicsit 😀 :

@adamlambert: @MTVBuzzworthy Rockapella! Istenem, arra emlékszem!!!
Glamberts, ti mit gondoltok? Beillene Adam Carmen Sandiego kékruhás hasonmásának? 😀