Legjobban várt albumok 2014-ben

Egy albumconfessions elnevezésű blogon sorra vették az idei év legjobban várt lemezeit, a listán természetesen Adam harmadik stúdióalbuma is helyet kapott. Ahogy a cikk írója üzeni: öveket becsatolni, 2014 ütős év lesz az albumok terén! 😀

Miért várjuk? Adam Lambert Trespassing lemezének promója túl korán véget ért és az American Idol egykori versenyzőjének bármilyen új zenéje megéri a várakozást.
Várható megjelenési dátum: valamikor 2014-ben
Mit remélhetünk: Miután elhagyta korábbi kiadóját és néhány show erejéig a legendás Queen együttes frontemberévé vált, Adam Lambert bejelentette: előző glam és pop stílusú lemezéhez képest egy kicsit rockosabb hangzásvilágot képzelt el harmadik albumának. Nem számít, mi lesz a zenei irányzat, erőteljes vokális képessége biztosan megmutatkozik majd.
Mit szeretnék hallani: Remek lenne több elektro-dance stílusú mesterművet hallani tőle, mint pl. az Avicii együttműködésével készült Lay Me Down. A popos vonal sem lenne rossz, hasonló, mint a Marry The Night, amit a Glee-ben adott elő. Queen feldolgozások, 80-as évek rockzenéjére emlékeztető számok, country dalok – hallom a 30 percig tartó üvöltését – bármi,  nem érdekel. Több Adamet!
http://albumconfessions.blogspot.dk/