MTV Buzzworthy: Szíved vágya – Wildest Moments feldolgozás Adam Lamberttől

Amire a szíved vágyott, valószínűleg, az most itt van: Adam Lambert feldolgozta a Wildest Moments című dalt Jessie Waretől.


Adam Lambert feldolgozta Jessie Ware “Wildest Moments” című dalát, mi pedig már hivatalosan is halottak vagyunk.

Egy Glambert szív azt akar, amit egy Glambert szív. Amellett, hogy Adam Lambert szemével mosolygó selfieiből egyre többet akarunk, hogy bekereteztessük és a házunk minden egyes szobájába kirakhassuk őket, a szívünk térden állva könyörgött Adam Wildest Moments verziójáért.

Nos, a szívünk izgatott, mert MEGKAPTA, AMIT AKART. A Trespassing előadója Instagramon megosztott négy előzetest, amikben éppen Jessie slágerét gyakorolja!

Mindegyik olyan, mint egy vizuális szerelmeslevél Ware mesterművéhez, fekete-fehérben filmre véve. Sőt, a kisfilmek egy gyönyörű történetet is bemutatnak, azt, hogy Adam tökéletes magas hangjai sosem vallanak kudarcot és mindig sikerül felmelegíteniük a lelkünk mélyét. Oh, és  ahogyan Adam érzelmekkel teli nézésétől glam-tócsává olvadunk. Az is.

És egy mókás tipp a végére: ha mindegyik videót lejátszod visszafelé, hallani fogod, ahogy Adam azt mondja: “Will you be my Valentine?”. Csak viccelünk! De komolyan, Cupido, nem tudnád elérni, hogy belénkszeressen? Köszi.

MTV Buzzworthy