Trevor Project Gála december 8-án: Adammel és a Glee stábjával

Adam és az új Glee-s barátai naptárába (és ezáltal a miénkbe is) új dátum került! Az Adam által (is) támogatott TREVOR Project december 8-án jótékonysági gálát tart. Ez az az egyesület amely Adamet kérte fel kampányarcának. A kampányvideót itt tekinthetitek meg:

A kampány lényege a leszbikus, meleg, biszexuális, transzexuális fiatal közösség támogatása, bátorítása, valamint olyan fiataloknak adnak tanácsot, akikben sok kérdés merül fel és elveszettnek érzik magukat. A segélyszervezet egyre nagyobbnépszerűségnek örvend.

Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy Adam Lambert, Chris Colfer (Kurt), Darren Criss (Blaine), Naya Rivera (Santana) és Amber Riley (Mercedes) is fel fognak lépni a gálán! Az énekesek mind a Glee szereplőgárdájának tagjai. A hivatalos honlapon már megtekinthető az est menete, 10 fős asztaloknál élvezhetik majd egymás társaságát a jelenlévőt. A rendezvényt az Audi támogatja. Az előadások mellett számíthatunk még beszédekre is, nagy valószínűséggel Adam is felszólal majd, hiszen nagy szerepet játszik a kampány támogatásában és népszerűsítésében.

A este koktélozással kezdődik majd délután 5 órakor, fél 7-kor szolgálják fel a vacsorát, fél 8-kor kezdődnek majd a produkciók, ezek után aukciókat tartanak és végül 11 órakor fejeződik majd be hivatalosan az esemény.