DayBreak interjú: “Egy Katy vagy egy Gaga vagy?”

Debütált a rövid, 3 perces brit DayBreak interjú ma reggel, ami ismét Adam Lambert Glee-s debütálásáról szólt.

A beszélgetést azzal kezdte, hogy számár a a Glee teljesen új felfedezés, hiszen bár eddig is kapott vendégszerepeket sorozatokban, mindig magát kellett alakítania, míg most egy új karakter bőrébe bújik. Számára David Bowie stílusa színpadias – amit mindig is imádott -, a rockhoz és a csillogáshoz kötötte, s elég sokáig meghatározó szerepet játszott életében ez a vonal – többek között az Idol alatt is. Itt hozzátette, hogy szerinte Starchild meghallgatása így kicsit az övé is volt, hiszen így ismerhette meg őt Amerika, mielőtt változásokat tett volna az imázsában. Lambert elárulta a kérdésre, ő “egy Katy vagy éppen egy Gaga”, hogy ő igazából csak egy “Adam”, szerencsére 🙂 Azzal folytatta, hogy ő mindkettő művészt tiszteli, és hiszen rendkívül tehetségesek. Annak pedig különösen örült, hogy Gaga tweetelt az előadását megelőzően arról, mennyire izgatott, hogy hallhassa Adam változatát, így reméli, volt esélye rá, hogy belenézzen az epizódba.

Ezután rajongói kérdések következtek – a riporter itt megjegyezte, hogy teljesen elárasztottuk őt Twitteren, mire Adam mondta, hogy fantasztikus Glambertjei vannak. Arra a kérdésre, hogy mit énekelt életében először, nem tudott válaszolni, erről az anyukáját kéne megkérdezni 🙂 Már nem énekel annyit a zuhany alatt, mint régen, talán azért, mert most van lehetősége kiélnie magát máshol, a szakmájában. Ha bármilyen szuper ereje lehetne, akkor repülni akarna és olvasni az emberek gondolataiban.

A “Queen” együttműködésnél ismét éltetni kezdte Freddie Mercury-t, s elmondta, esze ágában sincs felváltani őt, hiszen az lehetetlen lenne. Brian May-vel és Roger Taylorral az Idol fináléjában találkozott, és azóta is kapcsolatban állnak – reméli, ha ismét eljön az ideje, dolgoznak még együtt.

Adam azt is elmondta, hogy természetesen Elliot “Starchild” Gilbert karaktere tovább él, mint egy epizód, azonban azt nem tudja, pontosan mennyi időt is fog tölteni a sorozatban, ezek a dolgok megbeszélés alatt állnak. Annak mindenesetre nagyon örül, hogy visszatérhetett kicsit a színészkedéshez.