Speigl Viktória “Outlaws Of Love” tetoválása ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Speigl Viktória “Outlaws Of Love” tetoválása

Speigl Viktória, magyar Glambert, küldte el most nekünk az Adam Lambert tetoválását. Viktória az “Outlaws Of Love” dalcímet varratta a tarkójára:

Hogy miért lett pontosan ez a tetoválás? Azt pontosan még magam sem tudom. Abba viszont biztos voltam, hogy az első tetoválásom Adamhez kell, hogy fűződjön. Lehetett volna akár a neve is, vagy esetleg a csoport „Glambert” vagy a „Glamily” is, de úgy éreztem, hogy egy dal címe, vagy az egyik dal sora jobban illene. Ezért is maradtam a szám címnél.

Miért ez a szám? Elsőnek, egy pörgős vidám dalt szeretem volna, de valahogy nem úgy éreztem, hogy az lett volna a z igazi. Így maradtam az olyanoknál, ami önmagában már a címe is sokat mond, főleg nekünk. 🙂 Nehezen jutottam erre a döntésre, hiszen a „kedvenc” számot is nehéz tőle kiválasztani, nemhogy egy tetoválásnak valót. Ennek ellenére ez a szerzemény számomra nagyom fontos lett, és egyben odáig vagyok érte – talán az összes közül a legjobban. Számomra különleges töltéssel bír.

Emiatt döntöttem úgy, hogy ezt varratom. Amikor elmentem a szalonba, nagyon féltem, hogy fájni, fog, hiszen a tarkómra szerettem volna. Minden tetoválásra vágyót megnyugtatok, nem fájt egyáltalán, sőt élveztem is, így úgy érzem, nincs megállás egynél, nemsokára jöhet a következő! 😀

Ha van neked is olyan Adam által inspirált tetoválásod, amelyet szívesen megmutatnál másoknak is, küldj e-mailt az adamfansnet@gmail.com-ra.