Adam, mint egy dzsinn, az elő halloweeni partin!

Folyamatosan frissülő poszt!

Tegnap került megrendezésre a “Fred and Jason’s 8th Annual Halloweenie” rendezvénye, amelyen kedvencünk ismét tiszteletét tette. Érdekesség, hogy a partin több Hollywood-i celeb is tiszteletét tette, mint például a “Pretty Little Liars”-ból ismert Lindsey Shaw.

Ha már halloween, és Adam meg van hívva, az előzetes évek “dressin-up”-jából sejthető, hogy kitesz magáért. Eddig volt már többek között glámpír, vámpír, kriptaszökevény, avatár, kalóz és ninja is.

Idén, a halloweeni elő-partira azonban dzsinn szerepét választotta, és a jól ismert Ali Baba jelmezben láthattuk izmos, kék mellkasát megvillanni.

Paparazzi videó a bevonulásról, amelyben Adam elmondja a dzsinnek nem mosolyognak, de aztán még is sikerül őt megnevettetni, majd a végén a kirekesztésről beszél. Szerinte fontos, hogy kapcsolatba lépjünk másokkal és barátokat találjuk, amire már remek platform a twitter vagy a facebook.

Nézzétek meg az eddigi, rajongói képeket és beszámolókat:

@FJHalloweenie: dzsinn kijött a palackból @adamlambert szerepében. “@GMCLA Fred and Jason’s 8th Annual Halloweenie” rendezvény.

@Hanksterchen: úgy gondolom, kicsit alulöltözött vagyok @AdamLambert mellett.   @logotv instagram.com

+ egy instagram fotó: