A magyar Adam Lambert fórum!

Glamberts, nagy örömmel jelentem be, hogy elkészült a “magyar Adam Lambert fórum”, amelyet az adamfans.net/glamnation címen érhettek el.

A fórum összerakása paramorehungary.com főszerkesztőjének, Dijannek köszönhető!

Amit tudni kell róla:

Regisztrálnotok kell a használathoz, azonban ezt nem kötöttük e-mail visszaigazoláshoz. Több szempontból is megéri: barátokat tudtok találni, szerkeszthetitek a profilotokat, topikokat indíthattok adott témákban, hozzászólhattok, emotionoket használhattok stb.

Három fórumtéma van: Adam Lambert, Társalgó & Celebek.

Az Adam Lambertöt kettő alrészre (témára) bontottuk:

– Hírek
» ide kerülnek az aktuális hírek, pletykák, stb topikokba rendszerezve. Ha láttok valami újdonságot, ti is indíthattok topikot, de figyeljetek oda, ha az általatok talált hír már egy létező topikhoz tartozik (pl. New York), akkor ne indítsatok újat, felesleges.

Screen shot 2013-08-05 at 20.52.19

– Gumiszoba
» itt kiereszthetitek Adames dolgokkal kapcsolatban a gőzt. Minden, ami nem hírértékű, de Adam: kedvenc, gif, dal, ki, hogyan találta meg, stb. Indítsatok topikokat! 😉

A társalgót rátok bízzuk, ez a gumiszoba nem Adames változata. Cseveghettek a kedvenc zenéitekről, körömlakkmárkátokról, bármiről.

A celeb-menüt azok értékelhetik, akik szeretnek más sztárok életében kutakodni. Ide írhatjátok Katy Perry/Lady Gaga visszatérésével kapcsolatos hírek, Miley Cyrus új videoklipjét, vagy bármit, amit láttok, és érdekel Benneteket.

A profilotokról annyi, hogy személyre szabható. Állíthattok be ikont (ez lehet gif is), hátteret, bemutatkozórészt írhattok, alapadatokat adhattok meg, oldalt pedig látjátok, hányan és ki nézte meg a profilodat.

A fórum magyar, így könnyedén tudjátok követni az instrukciókat!

Bármi kérdésetek van, írjatok nekünk bátran!

Reméljük elnyeri a tetszéseteket a fórum (is) 🙂

BENÉZEK & REGISZTRÁLOK