“Jelenleg dalokat írok ezerrel” ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

“Jelenleg dalokat írok ezerrel”

Ryan elmondta, hogy az iHeartRadio Music Fesztivál szeptember 20-21-én lesz és a fellépők most lettek kihirdetve. És őrületes nevek vannak. Keith Urbannel együtt jelentették be a fellépőket és ő is, amikor ránézett a listára azt mondta, hogy nem hisz a szemének, hogy ezek az előadók mind ott lesznek. Ryan szerint nagyon nehéz volt mindezt összeegyeztetni. Ez a koncertet már megtartják egy pár éve, de ez most olyan lesz, amit muszáj megnézni. Ryan megemlítette azt is, hogy ő lesz a házigazda. Elmondta, hogy a másik nagy hírt Miley „lelőtte” amikor elszólta magát, még mielőtt hivatalosan is bejelentették volna, hogy Adam Lambert is fellép a koncerten a Queennel. És ehhez kapcsolódóan készítenek vele telefonon interjút.

Ryan: Hello Mr. Lambert.
Adam: Hello Mr. Seecrest. Hogy vagy?

Ryan: Teljesen „tűzben vagyok” haver. Izgatottan kelek fel, izgatottam fekszem le. Szóval nagyon izgatott vagyok. Túlságosan is. Visszagondoltam, amikor bejelentettük a hírt, hogy fellépsz majd a Queennel és emlékeztem arra, hogyan találkoztál velük egy pár évvel ezelőtt, amikor az Idolban voltál.
Adam: Igen, az volt az első alkalom, amikor egy színpadon voltam velük és ez nagyszerű volt. Kris Allen és én a We are the champoins-t énekeltük a döntő végén. És aztán egy pár évvel később felléptem velük az MTV European Music Awards-on is. Őrületes volt. Csak az utolsó pillanatban jött ez a dolog. És ezt követően volt lehetőségem Londonban is fellépni velük. Három koncertet adtunk ott múlt nyáron és hatalmas megtiszteltetés volt egy 1,5 órás teljes showt velük együtt megcsinálni.

Ryan: Ez megijesztett téged, hogy ilyen legendákkal együtt lépsz fel?
Adam: Fogalmad sincs róla, hogy milyen ideges voltam először. Átrepültem Londonba és csak 10 napunk volt gyakorolni. És sok anyagot kellett megtanulni és egy kicsit ideges voltam. De ők elérték, hogy jobban érezzem magam, nagyon cool srácok. Igazán olyan volt, mint egy családi vakáció a nagyszüleiddel. A cool nagybácsiddal és nagyapáddal. Nagyszerű történeteket meséltek, Freddie-ről is, aki egy idol. Ez olyan volt, mint egyfajta betekintés, hogy milyen is volt régen.

Ryan: Ez lenyűgöző. És hogy felkértek a folytatásra egy nagyszerű jel annak, hogy elismerik a tehetséged és a tudásod.
Adam: Igazából ez olyan volt, mintha egy vicc lenne.

Ryan: Ha akarjátok Adamet és a Queent látni a jegyek értékesítése szombaton 10-kor kezdődik. És mikor kezded a Glee forgatást?
Adam: Még nem tudok részleteket. Eddig csak Mr. Ryan Murphy-vel találkoztam, aki bámulatos. És együtt gondolkodtunk, hogy milyen jellegű szerep lenne alkalmas a számomra. Szóval nem tudom, mikor kezdődik, de nagyon izgatott vagyok. És természetesen a hétvégi tragikus esemény befolyásolja a dolgokat. Remélem, hogy mi együtt, én és a többi szereplő valahogy tisztelegni tudunk Cory emléke előtt. Biztosan lesz ennek egy megfelelős módja.

Ryan: Adam Cory Montieth halálára utal, amiről most mindenki beszél. És még biztosan nincs még megtervezve ez a megemlékezés hogyan történik majd, de biztosan valami nagyszerű lesz, ami megfelelően tiszteleg majd az emléke előtt. Ő egy nagyon kedves és tehetséges srác volt. Találkoztál vele?
A: Azt hiszem talán egyszer találkoztunk, de ez nagyon-nagyon rövid volt. Sajnálom, de nem ismertem közelebbről őt, mivel mindenki csak jó dolgokat mesélt róla.

Ryan: Ez kétségkívül szomorú történet. Adam Lambert egyike lesz a Glee szereplőinek, nem sok részletet ismerünk, de találkozott Ryan Murphyvel, aki a kreátor és ez a legfontosabb, mivel ő irányítja az eseményeket. Szóval sok szerencsét.
Adam: Köszönöm szépen.

Ryan: És majd látunk téged….
Adam: És jelenleg dalokat írok ezerrel. Ami szintén nagyon izgalmas.

Ryan: Mesélj róla.
Adam: Tudod…. Olyan, mintha újra beleestem volna a rock&roll-ba. Úgy érzem, mintha egyfajta változás történne zenei téren. Újra előtérbe kerülnek a hangszerek. Ez az egész Queen dolog is nagyon inspiráló szóval. Úgy érzem, újra fel kell kutatnom a rock&roll gyökereimet. Azokat a dolgokat, amelyek miatt jelentkeztem az Idolba. Ez motivál legfőképp.

Ryan: Alig várjuk, hogy hallhassuk. Köszönöm, hogy itt voltál, megtisztelő volt.  
Adam: Köszönöm, jó volt veled beszélgetni.

Fordította: Adrienn