AT&T Live Proud privát koncert

Nagyban zajlik az AT&T “Live Proud” (=élj büszkén) kampánya, amelynek tegnap rendezték meg első privát koncertjét. Az eseményre jegyeket lehetett nyerni azáltal, ha a honlapra egy LMBT személy feltöltötte egy büszke pillanatát.

Az est fénypontja egészen biztosan az volt, mikor az AT&T átnyújtott egy 50.000 dolláros csekket a “The Trevor Project” számára, hiszen a facebook-likeok és retweetek alapján összegyűlt a kívánt mennyiség. Glamberts rock! A vállalat igazgatója így nyilatkozott:

Minden jó ügyet támogatunk, amely az LMBT közösséget érinti. Ez a kampány tökéletes példa arra, hogy a vállalat milyen elfogadó és sokszínű.

Adam Lambert lett a The Trevor Project új nagykövete, és a vörös szőnyeges bevonuláson ő is megosztotta a büszke pillanatát. Elárulta, hogy neki mindenképpen az, hogy előadó lehet, szórakoztathatja az embereket és egyre többen fogadják el őt olyannak, amilyen.

Adam továbbá tagadta, hogy a legutóbbi instagram-posztja dalszöveg lenne, elmondása szerint csak a versét akarta megosztani a rajongókkal.

Hallgasd meg a teljes interjút itt:

A minikoncert setlistje a következő volt:

  1. If I Had You
  2. Music Again
  3. WWFM
  4. Shout (Tears Of Fears feldolgozás)
  5. Outlaws Of Love
  6. Trespassing
  7. Dragon Attack / We Will Rock You (Queen feldolgozás)
  8. Shady
  9. Ráadás: Purple Haze + Are You Gonna Go My Way

Képek a galériánkban:

    

Performance > 2013 > AT&T Live Proud Private Concert at the Playhouse (2013. 07. 03.)

UPDATE:

Purple Haze & Are You Gonna Go My Way