A legszebb és legrosszabb ruhákban – Adam Lambert

Adam Lambert az esetek többségében magát öltözteti mind az utcán, mind a vörös szőnyegen, amely vagy nagyon jól sikerül vagy kevésbé jön neki össze. Adam mottója, hogy a divat szórakoztató és nem vehetünk mindent komolyan, azonban ebben a cikkben még is a választásait elemeznénk ki.

A legjobb ruhák

53rd Annual GRAMMY Awards – 2011

2011-ben megkapta élete első Grammy-jelölését a Whataya Want From Me dalával, amelyet karrierje csúcspontjának tart. Adam ehhez méltóan egy gyönyörű Dolce Gabbana öltönyben mutatkozott, amelyet mintha rá szabtak volna.

American Idol finálé – 2011

2011 novemberében Adam természetesen ott volt az American Idol fináléján, ahol bemutatta új hajstílusát, amelyhez tökéletesen illett halálfejes ingje, zakója és szürke farmere.

The Annual Elton John Oscar Viewing Party – 2012

Szintén 2012-ben Adam részt vett Elton John évi Oscar néző partiján, amelyen minden Los Angeles-i celeb megfordul, aki számít. Adam egy klasszikus fekete öltönyt választott fehér vászon inggel és csokornyakkendővel.

Kanadai promóció – 2012

Adam a hotelszobájában fogadta a riportereket Kanadában, hogy az új albumáról, a Trespassingról osszon meg információkat. Adam egy Dolce Gabbana öltönykabátot viselt Diesel farmerrel.

MTV’s “10 on Top” – 2012

Az MTV interjút készített az énekessel, amelynek keretein belül a Top 10 kedvenc dolgairól beszélgettek. Adam egy Gucci pólót, kedvenc Diesel farmerét és Rick Owens cipőt viselt.

Queen + Adam Lambert Londonban – 2012

Adam a színpodon a rocksztár megjelenést preferálja, így nem csoda, hogy a Queennel való együttműködésén kitett magáért. Szegecses bőrkabátot, bőrnadrágot, 1200 dolláros Rick Owens csizmát és kesztyűt viselt.

Nylon party – 2013

2013-ban Lambert ismét stílust váltott, ezúttal a minimalusta, semmi-smink vagy éppen körömlakk kártyát húzta elő, amely sokkal pasisabbá, a női nem számára pedig vonzóbbá varázsolja. Kisfiús bája természetesen megmaradt, ahogy az öltönyzakó-póló párosítás is.

Legrosszabb ruhák

Sorozatpremier – 2011

Adam 2011 elején új hajstílusával és borzalmas poncsójával sokkolta rajongóit, na meg mindenkit, akinek van egy csöppnyi jó ízlése. Lambert később, 2012-ben úgy nyilatkozott erről a megjelenéséről, hogy úgy nézett ki, mint egy dagadt Pocahontas, és mi bármennyire is szeretnénk, nem tudunk vitatkozni a kijelentésével.

Do Something Award – 2011

Bár az esemény neves volt, és Adam munkássága is, amiért jelölték, azért igazán szólhatna a kozmetikusának, hogy a szemöldöke ne legyen feketébb, mint a haja. Lambert itt úgy nézett ki, mint valami gonosz rajzfilmfigura, de legalább a haj-probléma rendeződött.

Europe Music Award – 2011

Úgy néz ki, Adam 2011-ben sehogy nem találta a stílusát! Nem tudjuk eldönteni, hogy elaludt-e a szoláriumban, vagy a sminkesek keze csúszott meg a narancssárga púderrel, mindenesetre nem nézett ki túl szerencsésen. Nem is említve a holdjáró kék cipőjét (1200 dollár), felnyírt haját és csúnya ingjét – amelyet egyébként 800 dollárért vásárolt. Jaj!

Good Morning America – 2012

Egyértelmű, hogy a lovas zakónak (amelynek tényleg egy ló van a hátulján!) előbb kéne a tűzön végeznie, mint bárki máson.

VH1 Divas – 2012

Bár értjük mi a poént, hogy Adam a dívák estélyén stricit szeretett volna játszani, mint egyetlen hímnemű, de azért a szőrme és a leopárdminta erős túlzás. Szerencsére a házigazda szerepére átöltözött!

Chinese Music Award – 2013

Bár Adam igazán büszke lehetett a legnagyobb kínai zenei díjátadón, hiszen hazavitte a legnépszerűbb nemzetközi előadónak járó díjat, a megjelenése még sem volt nyerő. A pizsamára emlékeztető ing, barna öltöny és “krumpli” cipő sehogy sem passzolt a képbe.

Pre-Grammy gála – 2013

Adam űrhajósnak öltözött, vagy ki tudja, de az öltönykabát és nadrág egyértelműen túl nőtt rajta és a túlzott ezüst beütés sem mutat valami jól.

Forrás: starity.hu