VIDEÓ: Adam a Fashion Police műsorában!

 A Fashion Police című műsorban Joan születésnapja kapcsán egy ’társkereső’ játékra került sor, melynek díja egy álomrandi volt Joannel. Joan kegyeiért versengett: Gilbert Gottfried színész, Darius Morris a Los Angeles Lakers kosarasa, illetve Adam.

Első feladatként a versenyzőknek a lehető legszexisebb hangon kellett köszönniük.

Ezt követően pedig el kellett mesélniük, hogyan képzelnek el egy álomrandit.

Első pályázóként Gilbert elmondta, hogy egy nagyon izgalmas dolgot tervezett, miszerint elviszi Joan egy étkezdébe, ahol együtt nézhetik, hogyan forognak a sütik. Joan tudomására hozta, hogy véleménye szerint a pénz nem minden, különösen azért mert ő nem visz magával. Másik alternatívaként felajánlotta, hogy elmehetnek együtt az állatkertbe megnézni a vízilovakat, vagy másik olcsó alternatíva, hogy megnézhetnek egy Kirstie Alley filmet. Gilbert állítása szerint ő egy nagyon olcsó randit tervez, mert egyáltalán nem akar vinni pénztárcát magával.

Darius az álomrandit úgy képzeli el, hogy egy sofőrt küld Joanért, aki elviszi őt egy eldugott tengerparti helyre, ahol Darius várja őt egy pohár pezsgővel. Majd elfogyasztják azt a vacsorát, amelyet Darius saját maga készített és megisznak egy üveg bort. Majd egész este beszélgetnek, megnézik a naplementét. Majd az estét pezsgővel és csokiba mártott eperrel zárják.

És végül Adam álomrandija következett: Adam először elvinné Joant a Barneys-ba (luxusáruház), amely csak az övéké lenne egész nap. Az egész napot vásárlással töltenék, miközben pezsgőt innának és kaviárt ennének. Elvinné Joant egy arckezelésre, megcsinálnák Joan sminkjét, haját és Adam megvenne neki mindent, amit szeretne. Ezt követően egy limuzinnal elvinné egy olyan Broadway darabot megnézni, amelyet még sosem látott. Ezután megvacsoráznának Joan kedvenc éttermében, majd Adam hazavinné és ’betakargatná’, majd elaludnának a Fashoin Police-t nézve.

Ti melyik randit választanátok? 😉

    

Personal Photos > E’s Fashion Police Show (2013. 06. 10.)

Fordította: Adrienn