Adam nyitja a bécsi LifeBall show-t!

Lezajlott a sajtótájékoztató ma, a bécsi LifeBall-ról, amely május 25-én lesz. Most már 100%, hogy Adam ott lesz az ingyenes nyitóshown, mint fellépő, ráadásul az a megtiszteltetés érte, hogy ő fogja nyitni a gálát a show idei dalával, a “Love Wins Over Glamour”-ral.

@LifeBall a következőt írta Twitteren:

Adam Lambert fog nyitni a Life Ball dalával, a Love Wins Over Glamour-ral, május 25-én.

Igen, Adam a LifeBall nyitóceremóniáján lép fel május 25-én. #lifeball

Nézzétek meg a tavalyi nyitófellépést, amely alapján azt kell mondanunk, Adam nem is kaphatott volna jobb lehetőséget:

Ha úgy gondolod, hogy menni akarsz Bécsbe megnézni Adamet, na meg a többi remek előadót, csatlakozz a csoportunkhoz: KATT!

A különleges vendégekhez tartozik egyébként Eva Longoria, Bill Clinton, Fergie és Elton John is. Részletes információkat EZEN A LINKEN találsz.

Az est témája az 1001 éjszaka lesz, mint ahogy írtuk. Érdekes látványra, jelmezekre és ünnepségre számíthatunk sok táncossal. A hivatalos honlapon a következőket írták az “opening”-ről, ami ne feledjétek, a Rathausplatz-en lesz, és 19:30-tól kezdődnek a műsorok.

A 2013-as LifeBall dal előadója, Adam Lambert, Ali babaként fog elbűvölni mindenkit, melyben segítségére lesz a táncoló 40 rabló is. Az amerikai énekes karrierje az American Idolban kezdődött, és híres különleges hangjáról, amely több oktávot foglal magába, na meg a színpompás, színpadias előadásairól. Ő az első nyíltan homoszexuális énekes, akit híres amerikai kiadó szerződtetett le.

A dal után elhangzik Lambert szájából a híres: “Open, sesame!” (Szezám, tárulj!) mondat, amely azt jelenti, hogy a 2013-as Life Ball hivatalosan is elkezdődött. A színpadon ezután 270 szereplő lesz – háremek, hastáncosok és zenészek.

Még több információt EZEN A LINKEN olvashatsz.

A műsort lehet élőben követni, itt van négy működő live stream: 1, 2, 3, 4