Finn média: Bemutatkozik Sauli szeretője

Szegény Sauli a szakítást követő hónap után sem tud kibújni a “rossz fiú” szerepből, habár most talán nem is igazán ő volt a ludas. Az egyik barátja, Ernes Ludi Catovic besétált a Hymy magazinhoz, és bemutatkozott, mint “Sauli szeretője“.

A pontos hír így jelent meg az újságban, amelyből címlapsztori is lett:

“Adam Lambert pasijának én voltam a szeretője”

Ernes drága igyekezett nagyon jó fejnek tűnni: “El akarom mondani a történetemet, mert bánt, hogy Sauli így elárulja a partnerét”.

Nézzük, mi történt pontosan. 2010-ben találkoztak először, és rögtön egy forró liftes kalandban volt részük. Ezután facebookon tartották a kapcsolatot: hónapokon keresztül beszélgettek, néha órákon át. A levelezést követően márciusban találkoztak ismét, mint tudjuk, akkor volt Adamnek a koncertje Helsinkiben.
“Igen, szexeltünk” – mondta Ludi, majd hozzátette, Sauli szörnyen érezte magát, azt mondta, hibázott és megcsalásnak gondolta.

Mint tudjuk, márciusban már valószínűleg nem is voltak együtt Adammel, és tiszta, hogy a srácnak csak a pénz kellett (állítólag 5000 eurót, azaz 1,250,000 forintot kapott a sztoriért.)

Egy barát elárulta, hogy Sauli borzalmasan érzi magát a Hydy-sztori miatt és azonnal megszüntetett Ernesszel minden kapcsolatot. Koskinen egyébként nyáron visszaköltözik Finnországba.

Teljes címlapért KATT IDE!