Sauli blogja: Köszönöm, rajongók!

Finnről angolra fordította: @Moominbert
Blog dátuma: 2013/03/28

Ez egy remek alkalom, hogy köszönetet mondjak a rajongóimnak.

Wow, nem találok szavakat. Pontosabban, de, kettőt! Köszönöm szépen!

Most pedig megpróbálok valamivel többet írni 🙂 Hihetetlenek vagytok, srácok!! Az ikertesóm és én ma ünnepeljük a szülinapunkat, de részemről ez a nap sokkal inkább a Tiétek, mint az enyém. Elfoglalt voltam Finnországban, alig volt időm a finn rajongóimra, ők viszont ők megtalálták a módját, hogy eljuttassák hozzám ajándékaikat. És ti, nemzetközi rajongók szerte a világon, szintén nagyszerű dolgokat adtatok nekem, és támogattátok az alapítványt, amit kértem, így most egyszer az életemben szótlan vagyok.

Köszönöm ezt a csodás, egyedi festőt az egyik kedvenc művészemtől, Lucas Vitektől! Hogy az ördögbe tudtad hozzám eljuttatni a Cseh Köztársaságból? Az üveget eltörtem, hiába volt rajta a buborékos védőfólia. Kérlek, ne legyél mérges, nem tudtam megakadályozni 🙁 A mű rendben van, egyedül az üveg repedt be. Szerencsére könnyű újat venni hozzá, és a szilánkok amúgy is szerencsét hoznak, haha 😀 Láthatod a vonalakat rajta, majdnem passzolnak egymáshoz haha 🙂 De ígérem, ki fogom cserélni. Azért megkönnyebbültem, hogy magának a képnek nem lett baja, mert nagyon tetszik! Köszönöm!

És köszönöm a csodálatos nyakláncot. Az új kedvencem lett! Egészen biztosan hordani fogom!! Csodálatos!! Ráadásul ez egy finn designer darab, és jó, hogy reprezentálni tudom a művészetünket a tengerentúlon is. Illik a festményhez is, így még jobb! Kaptam emellett sok más csodálatos rajzot és üzenetet! Srácok, csodálatosak vagytok!

De ami igazán boldoggá tesz, hogy sokan adakoztatok jótékonysági célokra. 2000 dollárt gyűjtöttetek össze az UNICEF-nek, csak azért, mert megszülettem ha 😉 Valószínűleg ez a legszebb dolog, amit valaha tettek értem. Emberek az egész világon részt vettek ebben! Egy olyan finn srácnak, mint nekem, nehéz ezt felfognia! KÖSZÖNÖM!

Van egy levelem számotokra az UNICEF UK vezetőjétől, David Bull-tól, aki azt írta: “AZ ÖSSZES SAULI KOSKINEN FANNEK”, akik jobbá tették sok gyermek életét. Biztos vagyok abban, hogy ez így van. Köszönet érte. Nem tudok a világon még egy olyan fontos dologra gondolni, mint a biztonsági gyermeki élet.

Az évek során az életemre is hatást gyakoroltatok!! Folyamatos résztvevője vagyok a figyelmeteknek, haha 😀 Azt kívánom, bár vissza tudnám az összeset adni, amennyit ti adtok nekem. Megérdemelnétek. Követni fogom a példátokat és igyekszem afelé lépéseket tenni, hogy a világunk egy kicsivel jobb hely legyen!! Legalábbis a szülinapom a szeretetről és a törődés fontosságáról fog szólni! Ez nem csak a szülinapom, nem csak egy sima jó nap, hanem a napja a jó dolgoknak, ha 🙂 Köszönöm!

A szülinapomon is dolgozom, filmezem az új TV műsoromat és most megpróbálok elmenni aludni egy kicsit 🙂 Hidd el, írni fogok, amint a napjaim kicsit szabadabbak lesznek. Ez a blog az, amit értetek teszek, ez a legkevesebb, amit csinálhatok 🙂

Vissza a forgatáshoz, hosszú nap áll előttem, pedig korán kezdtünk!

Boldog napot kívánok!

Puszi:

S.

U.i.: Boldog szülinapot, tesó!