Sauli blogja Finnországból – Lappföld

Hello!! Már egy hete Finnországban vagyok és annyi minden tennivalóm van. Az utazás simán ment, és végre minden járat pontos volt. Nem sok időm volt pihenni, mert rögtön a következő nap a Ruokamatkalla TV műsor forgatására kellett mennem. Az epizód márciusban kerül a képernyőre, szóval erről többet most nem mondok. A hétvégén meglátogattam a családomat és a barátaimat, aminek nagyon örültem.

Hétfőn pedig Levibe, Lappföldre utaztam, ahol láthattam Finnország talán leggyönyörűbb kilátását. Láthattam farkasokat, és vezethettem egy husky-szánt. Több évnyi kihagyás után újra snowboardoztam, és még mindig ment! Este volt időm finn gőz szaunában pihennem, és megkóstolni a párolt rénszarvashúst.

Most Helsinkiben vagyok, és holnap végre felvesszük Katrival az idei első Tutka Showt. Annyira jó érzés újra látni Katrit! Este vendég leszek a Korkojen Kera című műsorban, szombaton pedig Ala-Harma-ban lévő Power Parkba utazok (a fenti képet a rendezvényről Sauli posztolta Twitterére –  a szerk.), ahol egy esemény házigazdája leszek. Szóval, sok minden vár még rám!

xoxo / S