MTV: “Adam a díjával pózol – ÍGY néz ki egy igazi nyertes”

Ismét jó hangulatú cikkel jelentkezett az MTV buzzworthy, amelyben a jótékonysági díjával pózoló Adamet vesézték ki! 😀

Emlékszel, hogy a szart is kitáncoltunk magunkból a hír hallatán, hogy Adam elnyerte a jótékonysági We Are Family Alapítvány díját? Nos, a helyzet az, hogy el kell ismernünk, minket minden elképeszt, amit ő tesz. Viszont látni EZT A VILÁG LEGTÖKÉLETESEBB EMBERI PÉLDÁNYÁT, ahogy tartja az ő díját, eszünkbe juttatja, miért Adam az élet hatalmas nyertese (és miért kellene az utálkozóknak bekussolni). Emellett Adam mosolya totál ezt sugallja:

Na ez az, ahogy a szemfestékes srác uralkodik egy szmoking-esten! BAM! *eldönti a mikrofonállványt és elsétál*

A ‘Let’s Dance’ énekese megosztotta az ő meghitt pillanatát instagramon, azzal a kommenttel, hogy E-G-Y-S-É-G, amellyel bizonyosan emlékeztetni akar minket a jó öreg helyesírási betűzés fontosságára.

Oké, csak hogy tisztázzuk. Adam a 31 életévét nemcsak a GIF-ekkel jutalmaztuk az oldalon, amit az ő elképesztő Glambertjei készítettek, hanem egy szintén ragyogó díjjal méltattak, amellyel elképesztően jól néz ki. Mi tehetné ezt az évet MÉG JOBBÁ? Mit szólnál pár új dalhoz? Mi már kiparádéztuk magunkat a seggünket rázva az utcán a Trespassingre, mintha kifutón lennénk (igaz történet)! Várj, meg lehet egyáltalán unni az ő számait?!