For your entertainment – GLAMNAM STYLE ÖRÖKKÉ.

állítsd. meg. a nyomást. 

–  chunkeymonkey81 blogbejegyzése

Adam nem borotválkozott meg az Ázsia legnagyobb díjátadó műsorában történő fellépéséhez?!?!?! Úgy gondolod tweetelni neki azt, hogy a bajusszal undorítóan néz ki, csak még inkább arra ösztönzi, hogy még jobban megnövessze? Mintha, oh nem is tudom, mintha azzal, hogy megnövesztette azt akarná bizonyítani, hogy azt csinál amit akar és szarik mindenre?!?!

SOKKOLÓ.

Akárhogy is, de megtartotta a George Michael kinézetet a MAMA díjátadóra és show előtti sajtókonferencián is tarolt vele. 

Azért nem borotválkoztam meg, mert tiltakozni szeretnék a politikai….. oh nem is tudom, a szerzetesek felgyújtása, vagy a kongói esőerdők kiírtása, vagy valami ellen… oh és mert néhány seggfej a Twitteren hülye volt. Haha, bár én csak egy szőrösszívű alak vagyok. Igen, abban sem vagyok biztos, hogy mi a helyzet a csizmámmal…. következő kérdés….

Aztán berobbant a vörös szőnyegre, mint valamifajta szupergonosz figura egy rajzfilmből.

TÉRDRE GEORGE MICHAEL ELŐTT!!!!!!!!!!!!!!!

AZT MONDTAM TÉRDRE!!

OH SZÓVAL NEM AKARSZ LETÉRDELNI? AKKOR KÉSZÜLJ A HALÁLRA. HA NEM A HALÁLOS PILLANTÁSOM MIATT HALSZ MEG, AKKOR ATTÓL, HOGY ELÁRULOM, MENNYIBE KERÜLT EZ A KABÁT. KOMOLYAN. HA MEGMONDOM MENNYI VOLT BELEHALSZ!!

És miután végigvonult a vörös szőnyegen, felvette a legjobb csíkos bőrcuccot és azt a kísértetiesen jó zöldessárga kontaktlencsét, majd BELEBÁMULT A LELKEMBE.

Aztán ez történt:

PSYBERT létezik. VITÁNAK NINCS HELYE. GLAMNAM STYLE ÖRÖKKÉ.