Sauli blogja: papapapaprazzi támadás ;)

A kis finn betartotta az ígéretét, és blogolt még egyet a héten, ráadásul vérge egy izgalmas témával állt elő 😛 A paprazzi képeken mutatott higgadsága megtévesztő (ott inkább Adam látszott morcosnak), eléggé dühítette őt, hogy a bevásárlóközpontba is követték őket a csúnya fotósok, azonban igyekezte viccként felfogni. Olvassátok a kis szösszenetét itt 🙂

Papapapaprazzi támadás

hello!

Mit kéne ma ennünk? 😉 Elég vicces, hogy ezek a paparazzik milyen változatos helyeken képesek megjelenni. Ezen a héten – nem először – a neten olvashattam a mi bevásárlásunkról. Az embereket KOMOLYAN érdekli, hogy mit veszünk a boltban? Vagy azért, mert együtt voltunk? Vagy arról szól, hogy mutatunk egymás mellett? Mi a lényege a játéknak? Ezek a gondolatok cikáznak a fejemben. Általában üzletbe szoktál menni kaját venni, ha szeretnél enni. Nem olyan rossz ám, és nem is zavar engem… inkább kicsit vicces 😀 haha! Arról beszéltünk, legközelebb meghívjuk a fotósokat vacsira, mivel úgy tűnik, nagyon kíváncsiak a főzésre! 😉 Szívesen!

Hmm…. mit is találhatunk ebben a kosárban? Nos, nem utolsó sorban almát!

Itt egy kép a legutóbbi bevásárlásunkról, amelynek kosártartalma alapos elemzést kapott a neten…! hahaha!

Hűha! Mennyi kaja! Hah!! 😀

És néhány másik kép, amik megnevettetnek engem.

Egy Sauli Koskinen az autóban! 😀

Baywatch-idézet: "Ott leszek – soha ne félj, Ott leszek – örökké, mindig itt vagyok"

És természetesen a jó emlékek. 😉

Mindenkinek jó hétvégét! Három akrobatika edzés van a hátam mögött, és mindenem úgy sajog, hogy szavakkal le sem lehet írni. Jövőhéten még több trükk és hírek a hétvégéről.

Puszi:

/S.