Sauli blogja: Cirkuszi trükkök

Teljes képért kattints IDE!

Mivel sokan szeretitek olvasni a kis finn blogját, így gondoltam elhozom a fordítását a legújabb bejegyzésének. 

Cirkuszi trükkök

2012. november 6., Sauli Koskinen

Helló!

Új hét, új trükkök! Ezen a héten elérkezett az idő, hogy visszanyerjem a formám, és sportoljak egy kicsit. 🙂 Előző héten kicsit lusta voltam, de most már összeszedem magam! 😉 Szóval, elkezdtem egy új hobbit, amelynek neve "légi, selyemkötéles akrobatika". Ez olyasvalami, ami már hosszú ideje lenyűgöz, és mindig is csinálni akartam, így elképesztő trükköket kezdtem tanulni két kötélen, ami a mennyezetről lóg le. Régebben gyakoroltam ezt a cirkuszban, amikor még fiatalabb voltam. Különleges helyet foglal el a szívemben, és eldöntöttem, betöltöm ismét. Mindig is hajlékony, elvetemült és kicsit bohóc voltam, de ez így tökéletes nekem!! Haha! 😀

Ma első osztályú napom volt, gyakoroltunk néhány alapot: mászás, technika és testkontroll. Kipróbáltam néhány trükköt is, de meglehetősen amatőr voltam! Ha! 🙂 Csak fejjel lefelé lógtam, aztán furcsa volt talpra állni és a bokámmal megtartani magam. Nagyon egyszerűnek tűnhet leírva, pedig meglepően bonyolult. Nos, ma volt az első gyakorlási napom, de imádtam! Holnap tovább gyakorlom! Egy év múlva már olyanokat fogok tudni, hogy FELRÁZZA. AZ. AGYAD. Hah! – vagy nem.

Ez remek edzés az egész test számára. A legfontosabb, hogy emlékezz arra, nyújtanod kell előtte és utána is. A kemény munka után is inni kell sok vizet, majd enni egy kicsit! Én is vacsoráztam utána, a nap végén. Csirke, cékla és saláta. Ettem hozzá némi mozzarellát, avokádót és szőlőt. És remekül működött együtt! Yum!!

A hőmérséklet LA-ben csak 19 fok volt, a múlt héten, amikor visszautaztam. Ez itt a leghidegebb időjárásnak számít, de én egyáltalán nem értem annak 🙂 Csak élvezem a "hideg" időt, és nem panaszkodom.

Mindenkinek jó hetet! Írok még a héten! Yay!

Puszi:

/S.