Adam 7 éves rajongóját elzavarták a testőrök?

Érdekes cikk látott napvilágot NZ herald jóvoltából, amelyben egy 7 éves kisfiú esetéről számolnak be – pontosabban az édasanya nyiltakozott neki. A srác két órával korábban ment a helyszínre, az St JB Hi-Fi elé, és különleges helyre szeretett volna kapni aláírást: a dobverőire.

Az anya beszámolt arról a magazinnak, hogy fia arról álmodik, hogy dobos lesz egyszer, és vígasztalhatatlan volt, amikor a dobverőit a testőrök – akik Adam mellett álltak – eltolták messzire, és azt mondták neki, hogy nem írhathatja alá, csak a Trespassing CD-t. A szervezők előző nap egyébként hangsúlyozták a Sony Music oldalán, hogy csak lemezt fog Adam dedikálni, semmi mást.

Az anyánál volt egy lemez, amit BB dedikált számára, és elnézést kért, mert a szabályokról nem hallott.

Adam nem szólt semmit, különösebben nem tűnt úgy, hogy észrevette volna, mi folyik körülötte. Egyszerűen gyönyörű és mosolygós volt.

Miközben megtörtént az aláírás, észrevette, hogy a szervezők elzavarták a fiút. 

Nem hiszem, hogy szerette volna Adam, hogy ez megtörténjen. Mikor felfigyelt arra, mit mondok, alá akarta írni a dobverőket, de a szervezők elküldtek engem is, mert azt mondták, késésben vannak, rengeteg ember áll még sorba.

Ezután ismét beálltak, hogy lássák Adamet megint, azonban mire újra ők jöttek volna, az énekes távozott.

Miután a nő felvette a médiával a kapcsolatot, hogy utolérje Adamet valahogy, a Sony küldött számukra BabyBoyunk nevében egy dedikált dobverőt.

Adam azt üzente, hogy nagyon bántotta őt, hogy nem engedték aláírni a fiam ereklyéit, így egy újakkal kíván nekünk minden jót. A Sony egyébként nem kommentálta az esetet. Lambert egy nagyszerű ember.