Házigazda lesz a Divat-héten? ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Házigazda lesz a Divat-héten?

New York-i Fashion Week (Divat-hét) megkezdődött és a celebek alig várják, hogy láthassák a kedvenc tervezőik  által kínált kollekciókat. Nem titok, hogy a Adam Lambert szereti a ruhákat, és ő is tweetelt tegnap erről:

Már nagyon várom a NY Divat-hetet!

Köztudott, hogy ha van ilyen divatbemutató, akkor Adam biztosan ott lesz, de most valószínűleg egy divattal kapcsolatos tv showban szerepel majd a show alatt.

Bár hivatalos bejelentés nem történt, a TV Guide lista szerint, Adam is megjelenik szeptember 14-én az E! Entertainment Television "Fashion Police" című műsorában, amely nagyon népszerű Amerikában.

Adamnek különleges érzéke van a divathoz, és már korábban is szerepelt egy tervezői műsorban, a Project Runway-ben, amelyről a házigazda, Nina elismerően nyilatkozott többször is. Nemcsoda, hiszen alázata miatt rendkívül könnyű együtt dolgozni vele 🙂

Egyébként 2011-ben már részt vett ebben a műsorban, és minden jel arra mutat, hogy most ismét feltűnik és bírálni fogja más hírességek szettjeit. 14-én, minden kiderül. A pletykák szerint egyfajta házigazda lesz a Divat-hét NY-i állomása során.

Egyébként 14-e a Trespassingos versenyének is a határideje, amelyre Mi is készítünk videót! Ha benne szeretnél lenni, olvasd el oldalt a felhívást!