Felhívás: szerepelj Trespassing videóban!

Adam pár napra kiírta Twitterre, hogy 14-ig, azaz péntekig várja a Glambertjeitől az olyan videókat, amelyet a Trespassing dalához készítenek. A fő szempontja az volt, legyünk kreatívak és értelmezzük saját módunkon a dalszöveget. Ezért, a szerkesztőkkel arra gondoltunk, hogy mi, magyar Glambertök, készíthetnénk egyet közösen, hiszen maga Adam fogja elbírálni a videókat, tehát ezzel valemelyest ismét tudomást venne az itteni közösségünkről.

Nos, én arra gondoltam, hogy szerintem mindenkinek az életében volt egy olyan pont, amit emberek keresztezni akartak, amiért bántottak, esetleg lenéztek. Hogy jöjjek pár saját példámmal: az osztályomban azt mondták, szánalmas, hogy egy b.zit szeretek, akivel nem mellesleg soha nem fogok találkozni. Erre idén nyáron valóra vált az álmom -» No trespassing? Yeah, my ass! 

Vagy egy másik példa: kiskorom óta el szeretnék Magyarországról költözni, amiért sokan kiröhögtek, mert miért jönne nekem össze. Most Angliából írom nektek ezt a bejegyzést 🙂 -» No trespassing? Yeah, my ass!

De úgy gondolom, az én történeteim nem egyedi esetek, az összes itteni olvasót érték hasonló támadások, és mégis sikerült elérni a célotokat – legyen fogyás, nyelvtanulás, stílusváltás, vagy szimplán csak büszke Glambertnek lenni.

Így várnám az olyan képeket – pl. ilyen voltam, ilyen lettem – és néhány szavas történeteteket, amelyekere azt mondták, nem fog megvalósulni, azonban ti szartatok – szépen szólva – másokra és elértétek, amiket elterveztetek.

Beküldési határidő: 2012. 09. 12., 18.00
E-mail: viv.pixie@gmail.com
Téma: No trespassing!

Gyerünk, Glamberts, tudom, hogy képesek vagyunk valami szuper dolgot összehozni! Ha inspirációra van szükséged, olvasd el a dalszöveg fordítását: ITT!

Kommentbe várom a visszajelzéseteket, illetve ötleteiteket! 🙂