Megnyitott az AdamFans.net! ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Megnyitott az AdamFans.net!

Sziasztok, Glamberts!

Ezt a napot is megéltük, hogy elmondhatjuk, megnyitott az Adam Lambert Hungary facebook aloldala, az adamfans.net, ahová elsősorban a cikkeket szeretnénk kipakolni és szintén egy remek közösséget kialakítani, ami ott adott volt. Az oldalon olyan extrákkal találkozhattok, mint a "Hónap rajongója", ennek részleteit ezen a linken olvashatod el, továbbá a chatben lehetőséged van avatár használatara, bővebb információt erről itt találsz. A modulok teljesen fel vannak töltve, egyedül a galéria nem készült még el, annak a premierje a holnapi nap lesz! Figyelmedbe ajánlanám kiemelten a dalszövegek menüpontot, ahol Adam Trespassing és For Your Entertainment lemezének összes dalának fordítását megtalálod. 

Nagyon remélem, hogy az oldal elnyeri a tetszéseteket, és a hivatalos külső ellenére sikerül kialakítanunk egy jó hangulatú, pörgős "glamily"-t, és sokat fogtok kommentelni egy-egy adott témához, illetve használni fogjátok a chatet, ahol igazából bármiről beszélgethettek! 🙂 

A designt és a honlapit Taii-nak köszönhetjük, aki szerintem elképesztő munkát végzett és innen is remélem érzi hálámat, hogy elviselte az összes szeszélyemet! 😀 A társszerkesztők ismerősek lehetnek: Muffin – aki elsők között csatlakozott az ALH-hoz -, Bia – twitter-fordítások -, és Zeffi – aki nemrég szállt be, mint cikkes.

Azt hiszem, minden leírtam, amit fontosnak találtam, utolsóként mindenkit sok szeretettel köszöntök az AdamFans.neten, és izgatottan várom a visszajelzéseteket!

Vivienn