Hivatalos: Adam birtokot háborít ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Hivatalos: Adam birtokot háborít

Adamünk bő egy hónapja ígérte, hogy egy hét múlva megtudjuk, mi a következő kislemeze. Nos, Latebertnél eljött a megfelelő idő, és szeptember 6-án elárulta, hogy a Trespassing, azaz “Birtokháborítás” lesz a következő kislemeze, ami remek döntés, hiszen mind a hangszerelése, mind a dal nagyon egyedi, és általában ezekből születnek a nagy slágerek. BB többször is hangoztatta, hogy csapatmunka volt a szám kiválasztása, és a megírásban szerepet kapott Pharell Williams is. Adam hozzátette a tweetelése során, hogy a rádiómegjelenés, továbbá a kislemez borító várat magára, legyünk türelmesek, mindennek eljön az ideje.

Többen arra a következtetésre jutottak, hogy maga a dalszövege miatt is, az Idol zsűrizés bejelentésével együtt fogják kiadni, hiszen remek promóció lenne neki, és sorozatban két dalbukás után ez elengedhetetlen. Nagyon reméljük, hogy ennyi pletyka, és huza-vona után, valóban a “jó idő”, az American Idolt jelenti, hiszen remek ugródeszka lenne a karrierjének is.

Egyébként Adam felhívta a rajongói figyelmét arra is, hogy várja a Trespassingoz készített videókat, amiben táncolunk, énekelünk és kiöltözünk. Ő maga fogja elbírálni, a nyereményről pedig később számol be. A határidő következő péntek, azaz szeptember 14-e.

Adam, a mi arcunkat már betörted, csak arra várunk, hogy elárassz minket 😉